Taraftarlar yarın Ağrıspor için toplanacak

Bir süredir Ağrıspor için destek çağrısı yapan Ağrıspor taraftarları yarın basına açıklama yapmak üzere bir araya gelecek.

Taraftarlar yarın Ağrıspor için toplanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrıspor’un taraftar grubu Barikat04, sosyal medya hesabından, yarın (28 Temmuz) saat 17.00’da kulübün yapacağı toplantıda herhangi bir çözüm elde edilememesi durumunda, taraftarlar olarak bir araya geleceklerini açıkladı. 

Basın açıklamasını saat 21.00’da Millet Bahçesinde yapacaklarını duyuran grup, sosyal medyadan yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:

“BU ŞEHRİ SAHİPSİZ BIRAKANLARI HERKES ÖĞRENECEK”


“Yarın saat 17.00'de kulübümüzün yapacağı basın toplantısından sonra herhangi bir çözüm elde edilememesi durumunda saat 21.00'de Millet Bahçesinde kamuoyuna ve basına açıklamalarımız olacaıktır. CİMER'e,İletişim Bakanlığına ve Spor Bakanlığına yaşanan krizleri aktaracağız. Dün geceki dayanışmayı tekrardan sizlerden talep ediyor, yaşanan durumları devletin üst kurumları ile paylaşmanızı talep ediyoruz. Yarın çözümsüzlük durumunda akşam saat 21.00'de tüm halkımızı ve basını millet bahçesine davet ediyoruz.
Bu şehrin takımının sesini, çaresizliğini herkese duyurana kadar durmayacağız.
Bu şehrin sahipsizliğine herkes şahit olacak. Bu şehri sahipsiz bırakanları herkes öğrenecek ve herkes bilecek. Oturduğumuz kalktığımız her yerde caddelerde, sokaklarda bu şehri, bu şehrin takımını savunmaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme