Trabzon'da gol düellosunun galibi Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Trabzonspor rakibine 4-3 mağlup oldu.

Trabzon'da gol düellosunun galibi Kayserispor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akyazı Stadyumu’nda oynan karşılaşmada Yukatel Kayserispor, Trabzonspor’u 1. dakikada Emrah, 20. dakikada Thiam, 48. dakikada Mensah ve 64. Dakikada Mane’nin attığı gollerle 4-3 mağlup etti. Mağlubiyete engel olamayan Trabzonspor’da golleri ise 3. dakikada Maxi Gomez, 49. dakikada Abdülkadir ve 54. dakikada Bardhi kaydetti.

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

-1. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Cardoso penaltı noktasına doğru ortasını yaptı Emrah'ın gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruşta top sol köşeden ağlara gitti. Durum 1-0 oldu.

-3. dakikada oyun kurmaya çalışan Kayserispor savunmada hata yaptı ve topu kazanan Maxi Gomez, düzgün bir şut ile topu ağlara gönderdi maçta eşitlik sağlandı.

-20. dakikada Gökhan'nın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Thiam düzgün bir plase ile Kayserispor’u 2-1 öne geçiren golü attı.

-32. dakikada Cardoso'nun ceza sahasını sağ çaprazından sağ ayağıyla yaptığı vuruş isabetli olmadı. Top auta gitti.

-34. dakikada Gomez'in sağ çaprazdan açtığı ortada kafa vuruşu yapan Markovic direği geçemedi.

-42. dakikada Cardosa sol kanattan arka direğe doğru ortasını yaptı. Thiam'ın kafa vuruşunda top Eren'den döndü. Eren'nin topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile hakem penaltı noktasını gösterdi. VAR uyarısıyla kenara gelip pozisyonu tekrar izleyen hakem Eren'nin topa elle müdahale etmediğini tespit etti ve penaltı kararını iptal etti.

İlk yarıda başka tehlikeli atak olmazken taraflar sahadan 2-1'lik sonuç ile ayrıldı

-Yukatel Kayserispor ikinci yarıya hızlı başladı. 47. dakikada ceza sahası içerisinde Bartra’dan sıyrılmak isteyen Mane yerde kaldı ve hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını gösterdi.

-48. dakikada penaltıda topun başına geçen Mensah topu ağlara gönderdi. Durum 3-1 oldu.

-49. dakikada Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile farkı 1’e indirdi. Maxi Gomez’in ceza sahası içerisinde yaptığı vuruş savunmadan döndü. Seken topa kale önünde sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yapan Abdülkadir Ömür topu ağlara gönderdi.

-52. dakikada Trabzonspor penaltı kazandı. Maxi Gomez’in derinlemesine gönderdiği pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Markovic Kolovetsios ve Bilal’in yaptığı müdahale sonucunda yerde kaldı ve hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını gösterdi.

-54. dakikada penaltıda topun başına geçen Bardhi topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Skora denge geldi. Durum 3-3.

-56. dakikada Trabzonspor’un topu direkten döndü. Maxi Gomez’in sağ kanattan kale önüne yaptığı ortada Markovic’in vuruşu üst direkten geri geldi.

-64. dakikada Kayserispor bir kez daha öne geçti. Mane’nin ceza sahası sol çaprazından sol ayağıyla yakın köşeye yaptığı sert vuruşta top ağlarla buluştu. Kayserispor durumu 4-3’e getirdi.

-70. dakikada Visca’nın ceza yayının üzerinden sol ayağıyla yaptığı sert vuruş az farkla dışarı gitti.

Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takımında gol girişimleri olsa da gol sesi çıkmadı ve Yukatel Kayserispor, Trabzonspor’u 4-3 mağlup etti.

Bakmadan Geçme