Nef Arena'da gol düellosu

Galatasaray ile Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci turunda karşı karşıya geldi . Normal sürede üstünlük sağlayamayan 2 takım penaltılara gitti. Denizlispor maç'ı 6-5 kazandı.

Nef Arena'da gol düellosu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig' de şampiyonluk yarışından erken kopan Galatasaray , TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’u ağırladı . Güçsüz rakibi karşısında zor anlar yaşayan Aslan 2 kez geriye düştüğü maçı Alpaslan, H.Dervişoğlu ve M.Mohamed’in golleri ile 3-2 yaptı. 90+5 de Alpaslan'ın rakibine yaptığı sert müdahale sonucu 10 kişi kalan Galatasaray 90+8 de Nelsson'un kendi kalesine attığı gol ile maçı uzatmalara taşıdı.

Penaltılara giden maç'ı Denizlispor 6-5 kazandı.

Galatasaray: Nelsson (1-0), Halil (2-1), Taylan (3-2) M.Mohamed (4-3) Aanolt (5-4) Oğulcan kaçırdı

Denizlispor: Gökhan (1-1), Muhammed (2-2), Mustafa (3-3) Ö.Özdemir (4-4) A.Sünger (5-5) Schwechlen (5-6)

MAÇ'A DENİZLİSPOR KALECİSİ ABDÜLKADİR SÜNGER DAMGA VURDU

Galatasaray'a zorlu anlar yaşatan Sünger 90 dakika boyunca kalesinde adeta devleşti , kariyer maçına çıkan Sünger Galatasaray 'lı futbolseverler tarafından alkışlandı. TFF 1. Lig de düşme potasında yer alan Denizlispor Ziraat Türkiye Kupasına 3’üncü turdan başladı ilk rakibi Şile Yıldızspor’u penaltılar ile 4-3 mağlup etti, 4’üncü turda 1970 Ağrıspor’u 3-0’lık skorla kupa dışına itmişti.

Galatasaray ilk 11’i: İsmail, Oğulcan, Alpaslan, Marcao, Ömer, Taylan, Cicaldau, Morutan, Emre, Barış Alper, Mostafa Mohamed

Denizlispor ilk 11’i: Abdülkadir, Emre, Erdal, Muhammet, Gökhan, Muhammed, Mustafa, Özer, Bünyamin, İlhan, Darri

Hakem: Volkan Bayarslan

Stad: Nef Arena

Goller: Alpaslan (29 dk), H.Dervişoğlu(49 dk), M.Mohamed (50 dk) , İlhan (9 dk), B.Darri (38 dk) V.Nelsson (K.K) (90+8 dk)

Bakmadan Geçme