Kurtuluş gününde Erzurumspor'dan 3 puan

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Denizlispor'a konuk olan Erzurumspor FK, rakibini 2-0 mağlup etti ve Erzurum halkına 105. kurtuluş gününde sevinç yaşattı.

Kurtuluş gününde Erzurumspor'dan 3 puan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galibiyetin ardından soyunma odasına inen Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Hem galibiyetleri hem de Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı hakkında konuşan Dal, “12 Mart 105 yıldır Erzurum için en önemli günlerin başında geliyor. 12 Mart Erzurum’un kurtuluşu, bir nevi bayramı… Zor bir dönemden geçtiğimiz şu sancılı süreçte oynadığınız oyun, gösterdiğiniz mücadele, aldığınız 3 puan ve Erzurumspor camiamıza verdiğiniz bu bayram hediyesi için size teşekkür ediyorum. Aynı performansı ligin sonuna kadar göstereceğinize inanıyorum.” dedi.

Erzurumspor FK, Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasındaki karşılaşmayı, deprem nedeniyle ligden çekildiği için Malatyaspor ile oynamadan geçecek.

Öte yandan, Denizlispor galibiyetinin ardından Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu takıma 3 gün izin verdi. Erzurumspor FK, Bodrumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 16 Mart Perşembe saat 16.00’ da yapacağı antrenman ile başlayacak.

Bakmadan Geçme