Jesus'tan çarpıcı açıklamalar

Fenerbahçe'nin, Sevilla'ya elenmesinin ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Jorge Jesus çok önemli konulara değindi.

Jesus'tan çarpıcı açıklamalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe’nin, Sevilla’ya elenmesinin ardından basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Jesus, Başkan Ali Koç, play-off ve Türkiyedeki maçlarla ilgi çok önemli konular hakkında konuştu.

Tribünlerin Başkan Ali Koç'u istifaya çağırması hakkında konuşan Jorge Jesus"Başkana gösterilen tepkileri anlamamıştım. Fenerbahçe'nin çok iyi bir başkanı var. 35 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Fenerbahçe'nin böyle bir başkanı olduğu için Tanrı'ya şükretmesi lazım. Bugüne kadar çalıştığım en iyi başkan Ali Koç, birazcık şansın yanında olması gerekiyor." dedi.

Süper Lig'deki maçlar hakkında çarpıcı açıklamarda bulunan Jorge Jesus,

"MAÇLAR SAHADA KAZANILMIYOR"

Ligde yeniden lider olabileceğimize, kupayı da kazanabileceğimize inanıyoruz. Ancak bana göre bu ligin sportif gerçekliği yok. Maçlar sahada kazanılmıyor, kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum. Bana göre Süper Lig'in sportif gerçekliği yok. Bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor. Kim kazanırsa kazansın bunu söylüyorum."

Sevilla ile oynanan maçları değerlendiren Jesus,

"ŞUTLARI BİLE YOK, POZİSYONA BİLE GİREMEDİLER"

"İlk maçta ilk yarıda biz iyi oynadık, ikinci yarı onlar üstün oynadı ve goller attılar. Bugün iyi olan taraf tamamen bizdik. Şutları bile yok, pozisyona bile girmediler."

Taraftarların maçta sahaya yabancı madde atması ile konuşan Jorge Jesus,"Taraftarların sahaya yabancı madde atmasından sonra ritmimizi kaybettiğimiz bir gerçek. Sevilla da bunu istiyordu, oyunun temposunu durdurmak istiyordu. Kendi taraftarlarımızın attığı maddeler nedeniyle oyun durmuş oldu." diye konuştu.

Yorumlar 1
H. Mert Yılmaz 17 Mart 2023 00:49

Kendinle çelişiyorsun sevgili jesus

Bakmadan Geçme