İspanya'daki skandalın ardından Fenerbahçe'den açıklama geldi

Perşembe gecesi Ramon Sanchez Pizjuan stadında oynanan Sevilla – Fenerbahçe maçında polisler Fenerbahçe taraftarına karşı olumsuz tutum sergiledi.

İspanya'daki skandalın ardından Fenerbahçe'den açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe, Sevilla maçında stadyumda Fenerbahçe taraftarına uygulanan olumsuz tutumlar ve uygulanan şiddet üzerine Fenerbahçe resmi internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamada “Futbol A Takımımızın dün Sevilla ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçını izlemek için İspanya’nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda bulunan taraftarlarımıza İspanyol polislerin kabul edilemez tutum ve olumsuz yaklaşımlarını takip ettik. Öncelikle bu süreçte sebepsiz şekilde saldırıya maruz kalan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sürecin ilk anından itibaren konuyu takip eden, yaşananlara hassasiyetle yaklaşan Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği ile de görüşen Kulübümüz; ilgili yerlere resmi şikayet dilekçelerinin gönderilmesi için gerekli adımları atmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konuyu Madrid Büyükelçiliğimiz üzerinden takipte olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.”
ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 1
YEMLİHA 10 Mart 2023 18:26

Yalan dolan ile alakalıdır İspanyol polisine direktif gitmiş olabilir

Bakmadan Geçme