Gedson Fernandes'den derbi ve şampiyonluk açıklaması

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gedson Fernandes hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes'den derbi ve şampiyonluk açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi Beşiktaş forması giyen Gedson Fernandes, Nesine TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin son haftalarına girilirken kendini nasıl hissettiği sorulan Gedson Fernandes, “Sakinim. İyi çalışıyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Bunun bilincindeyiz. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Eminim ki tüm bu hazırlıkların sonunda sahadan güzel bir galibiyetle ayrılacağız.” dedi.

“ASIL POZİSYONUM 8 NUMARA”

Şenol Güneş nerede şans verirse orada oynamaya hazır olduğunu dile getiren Gedson, “Teknik direktörümüz nerede isterse ve takımın bana nerede ihtiyacı varsa orada oynamaya her zaman hazırım. Benim asıl pozisyonum 8 numara ama çok iyi bir takımımız var. Kadro içerisinde tabii ki pozisyon anlamında değişiklikler olabilir. Buna tabii ki hocamız karar verir.” ifadelerini kullandı.

“BURASI BENİ HER ZAMAN MUTLU EDEN BİR YER”

"Türkiye benim için gerçekten önemli bir ülke. Burası beni her zaman mutlu eden bir yer. Kariyerimde zorlu dönemler yaşarken beyaz sayfa açabildiğim bir yer olmuştu. Beşiktaş'a gelmek benim için yeniden üst seviyede performans gösterebileceğim bir durum oldu. Burada çok mutluyum."

“ÇIKACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan Gedson, “Derbinin önemi tartışılmaz ama bizim her maça aynı disiplinle, aynı bakış açısıyla çıkmamız lazım. Fenerbahçe büyük bir takım, onlara karşı elimizden geleni yapmak zorundayız. Derbini büyük bir maç olduğunun bilincindeyiz ama biz her zaman kendi oyunumuza doğru şekilde oynayarak maça çıkmalıyız. Çıkacağız ve kazanacağız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme