Fenerbahçe'den Galatasaray'ı hedef alan sözler

Süper Lig'in son haftalarında yaşanan hakem hatalarının ardından Fenerbahçe'den Galatasaray'ı hedef alan sosyal medya paylaşımları geldi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'ı hedef alan sözler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim artıyor. Spor Toto Süper Lig’in son haftalarında yaşanan hakem hatalarının ardından Fenerbahçe sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Fenerbahçe’nin yaptığı paylaşımlarda Süper Lig’in 2022-23 sezonunda Galatasaray ile yaşanan tartışmalara yer verildi. Fenerbahçe’nin yaptığı paylaşımlarda eski MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz’ın Fenerbahçe kongre üyesi olduğu iddiası, 23 Ekim’de Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur’un ligi bitirtmeyiz açıklamaları, 16. hafta oynanan Demir Grup Sivasspor - Galatasaray maçında yaşanan hakem tartışmaları, Kulüpler Birliği Başkanı sıfatıyla Ali Koç’un TFF ile birebir görüştüğü iddiası, 21. hafta oynanan Adana Demirspor – Fenerbahçe maçında yaşanan hakem tartışmaları, Galatasaray’ın Kasımpaşa’yı konuk ettiği maçta Donk ile Zaniolo arasında yaşanan pozisyon ile ilgili MHK Başkanı Lale Orta ile yayıncı kuruluş arasında yaşananlar, A. Konyaspor -Galatasaray maçında yaşanan Muslera ile Sehic arasındaki pozisyon gibi birçok önemli konuya değindi.

Fenerbahçe yaptığı paylaşımlara Galatasaray’a yönelttiği “Lige devam ediyor muyuz, etmiyor muyuz” şeklinde sorusu ile son verdi.

Bakmadan Geçme