Fenerbahçe'nin Avrupa Mesaisi Başlıyor

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Avrupa Ligini 6 kez ile en çok kazanan Sevilla'ya konuk oluyor

Fenerbahçe'nin Avrupa Mesaisi Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Jorge Jesus yönetiminde Avrupa’da başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe, Sevilla karşısında bu grafiğini sürdürerek evine avantajlı bir skorla dönme peşinde. 9 Mart Perşembe günü saat 23:00’da Estadio Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Fransız hakem François Letexier düdük çalacak. VAR’ın başında ise Eric Wattellier olacak.

Sakatlığı bulunan Luan Peres ve UEFA listesinde olmayan Alioski ve Serdar Dursun bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Batshuayi'nin oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak.

Fenerbahçe'nin Sevilla karşısındaki Muhtemel 11 ise şöyle: Altay, Osayi, Samet, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, İrfan Can, Rossi, King, Valencia şeklinde olması bekleniyor.

15 YIL ÖNCE FENERBAHÇE SEVİLLA’DAN TUR İLE DÖNMÜŞTÜ

Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarında elde etmiş olduğu en büyük başarılarından olan 2008 yılındaki UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, Sevilla’yı kupanın dışına iterek gelmişti. Fenerbahçe, İstanbul’da rakibini 3-2 mağlup ederken, deplasman aynı skorla kaybetti. Penaltılara giden karşılaşmada Fenerbahçe, Sevilla’yı seri penaltı atışları sonucu 3-2 mağlup ederek çeyrek finale kalmıştı.

Yorumlar 2
YEMLİHA 09 Mart 2023 12:03

Yalan dolan istifa ulan Bu replik den sonra tüm galatasaraylilarin sempatisini kazandı Fenerbahçe taraftarı

25orhankaçarr_ 08 Mart 2023 14:41

Yolumuz açık olsunn

Bakmadan Geçme