Fenerbahçe Kürek Şubesi'nden şampiyonluklar

Fenerbahçe Kürek Şubesi, Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda kadınlarda üst üste beşinci erkeklerde üst üste yedinci kez şampiyon oldu.

Fenerbahçe Kürek Şubesi'nden şampiyonluklar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası, 30 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi.

Yarışların ilk gününü 5 birincilik, 3 de ikincilikle tamamlayan Fenerbahçe Kürek Şubesi, ikinci gün yarışlarını da zirvede tamamladı ve şampiyonluğu elde etti. Fenerbahçe Kürek Şubesi erkeklerde elde ettiği 800 puanla Galatasaray’ın 2 puan önünde üst üste yedinci, kadınlarda ise elde ettiği 560 puanla Galatasaray’ın 342 puan önünde üst üste yedinci kez mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe Kürek Şubesi, 23 yaş altı erkeklerde hafif kilo iki çifte, dört çifte ve tek çifte, büyük erkeklerde ise tek çifte ve 8 tekte altın madalya kazandı. Sarı lacivertliler, 23 yaş altı erkeklerde iki tek ve dört tekte, büyük erkeklerde ise iki tek ve hafif kilo iki çiftede ikincilik elde etti.

Fenerbahçeli sporcular kadınlarda hafif kilo iki çifte ve hafif kilo iki tekte şampiyon olurken, tek çiftede ilk üç, iki tekte ise ilk iki sırayı aldı. Kadınlar hafif kilo tek çiftede kürsünün ikinci basamağına çıkan Fenerbahçe Kürek Şubesi, iki çiftede ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Bakmadan Geçme