Fenerbahçe Alanya deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe, Corendon Alanaspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe Alanya deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lider Galatasaray’ın deplasmanda Arabam.com Konyaspor’a mağlup olmasının ardından Corendon Alanyaspor maçı Fenerbahçe için daha önemli hale geldi. Sarı Lacivertliler puan farkını azaltmak için karşılaşmaya üç puan parolasıyla çıkıyor. Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak maç 19.00’da başlayacak. Karşılaşma da Mete Kalkavan düdük çalacak. VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan olacak.

Fenerbahçe’de kart cezalısı Szalai ile sakatlıkları bulunan Batshuayi ve L. Peres, Corendon Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’DE 7 İSİM SARI KART CEZA SINIRINDA

Süper Lig’de oynadığı 23 maçta 51 puanı bulunan Fenerbahçe’de, Corendon Alanyaspor maçı öncesi yedi isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Zajc, Serdar Aziz, Gustavo, Mert Hakan ve Emre Mor bugün Corendon Alanyaspor karşısında oynayıp sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin Corendon Alanyaspor karşısındaki muhtemel 11 ise şöyle: Altay, Ferdi, Serdar, Samet, Osterwolde, Arao, Zajc, Arda, Rossi, Pedro, Valencia.

Bakmadan Geçme