Erden Timur: "Ligi bitirmeyiz' sözünden sonra çoğu kez özür diledim"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur gündem ve transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: &quotLigi bitirmeyiz' sözünden sonra çoğu kez özür diledim"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, TV100'de Candaş Tolga Işık'a konuk oldu. Gündemdeki birçok konuya değinenen Erden Timur, 'ligi bitirmeyiz' açıklamasının yanlış anlaşılması ve Zaniolo, İcardi transferleri ile ilgili birçok konuya değindi.

İşte Erden Timur'un açıklamaları: 

'Ligi bitirmeyiz' sözünden sonra çoğu kez özür diledim. O maç sonrasında çıkmak yanlıştı. Tecrübesizlik. Bir kez çıktım. Bir daha da çıkmadım. Eşim bana 'Kendini gördün mü? Damarların çıkıyordu' dedi. Zaniolo'nun sözleşmesindeki bonuslarda amaç ulaşılması zor bonuslar. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, yarın final. Avrupa Ligi'nde yarı final, şampiyonluk + %50'sinde oynaması. Zaniolo'nun Ballon d'OR'u alması gibi. ifadelerini kullandı.

"İCARDİ TRANSFERİNDE DE FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ"

"İcardi transferinde de Fenerbahçe devreye girdi. Girebilir. Giriyorsa girdim der. Zaniolo'da da aynı şekilde oldu. Sonucunda biz aldık. Söylemek zorunda olduğum için söylüyorum. Çünkü her şey söylendi. Zaniolo'nun sakatlığı, eskimiş olduğu."Belgelerle konuşuyorum. Fenerbahçe, Zaniolo'yu transfer etmek için bizden daha fazla para teklif etti. Bonuslarla birlikte 21 milyon euro. Bonuslar hariç 16 milyon euro.Bakın. Biz daha ucuza aldık, biz daha iyiyiz gibi şeyler söylemiyorum. Konu bu değil. Yeter artık demek için söylüyorum. En son 'Yok 30 milyon euro'ya alındı. Yok Fenerbahçe'nin toplam transferlerinden daha fazla para gibi sözler söylendi."

Yorumlar 1
Gs 28 Mart 2023 23:55

Erden Timur Erdemli Erden özür dileyebilen erden

Bakmadan Geçme