Elazığlı Milli Bocce Sporcusu Türkiye'yi Fransa'da temsil edecek

Elazığ'da Milli Bocce Sporcusu Ahmet Karakaş, Fransa'nın Montbrison kentinde düzenlenecek olan Bocce Volo Gençler ve Ümitler Dünya Şampiyonasına katılacak.

Elazığlı Milli Bocce Sporcusu Türkiye'yi Fransa'da temsil edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde koordinesi sağlanan Gençlik ve Spor Kulübü sezon süresince Hentbol, Bocce ve Su Topu branşlarında oluşturduğu takımlarla 2’inci Lig mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Kulübünün destekleri ile Milli Bocce Sporcusu Ahmet Karakaş, Fransa’nın Montbrison kentinde düzenlenecek olan Bocce Volo Gençler ve Ümitler Dünya Şampiyonasında Milli Takım forması giyerek Türkiye’yi ve Elazığ’ı temsil edecek.

“TÜRKİYE VE ELAZIĞ’I TEMSİL ETMEK İÇİN GURURLUYUM”

Milli Sporcu Ahmet Karakaş yaptığı açıklamada,” 17 yaşındayım, Kaya Karaya Spor Lisesinde okuyorum. 5 yıldır Bocce ile uğraşıyorum. 2019 yılında Türkiye Şampiyonu oldum ilk derecemdi. Bu sene Türkiye Volo Şampiyonasında Milli Takım seçmelerinde birinci oldum, ardından Dünya Şampiyonası seçmelerinde ikinci olarak, Bocce Volo Gençler ve Ümitler Dünya Şampiyonasına gitme fırsatı buldum. Tabi şampiyonaya gitmemde destekleri olan İl Müdürümüz Sayın Abdulsamet Eren sayesinde Fransa’da olan Dünya Şampiyonasına gideceğim. Türkiye ve Elazığ’ı temsil etmek için gururluyum.”  ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme