Dursun Özbek'den TFF ve Fenerbahçe'ye gönderme

Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Dursun Özbek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'den TFF ve Fenerbahçe'ye gönderme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Haliç Kongre Merkezi Haliç Salonu’nda düzenleniyor. Toplantıda Divan Kurulu eski Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 2022 yılında görev yapan eski Başkan Burak Elmas ile mevcut Başkan Dursun Özbek dönemlerinin tek seferde oylanması ile ilgili genel kurula öneride bulundu. İki başkanın idari ve mali yönden ibrasının tek seferde oylanması önerisi genel kurulda oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Özbek önemli noktalara değindi.

"MAYIS AYLARI BİZİMDİR"

Şampiyonluğa emin adımlara yürüyeceklerini söyleyen Dursun Özbek, "Okan hocamıza, ekibine ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Galatasaray'ı tanıyan herkes çok iyi bilir, mayıs ayları bizimdir. Bir an bile konsantrasyonumuzu kaybeden tüm taraftarımızla birlikte şampiyonluğa yürüyeceğiz." dedi.

"BİZİM DOĞRULARI SÖYLEMEMİZDEN KORKMAYIN"

"Her şeyi planlamışlar ancak geçen sene ligi 13. sırada bitiren takımın bu duruma geleceğini düşünememişler. Biz geçmişi yüzyıllara dayanan camiaların başındayız. Bize emanet edilen bu koltukların hem büyük sorumluluğu hem de ağırlığı var. Galatasaray Başkanı olarak ben buna uygun davranıyorum. Küçük ayak oyunlarına, içinde kabadayılık geçen numaralara gelmem. Sosyal medyada yaptığımız ve sadece eleştiri içeren açıklama nedeniyle, TFF bana 21 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Onlara tavsiyem şu, bizim doğruları söylememizden korkmayın. Biz Türk futboluna adaleti, herkes için doğruları söyleyerek getireceğiz."

Milli maç nedeniyle bugün konuşmayacağını ama kısa zamanda PFDK kararları hakkında konuşacağını dile getiren Özbek, "Bu akşam bir milli maç oynayacağız. Söyleyecek çok şey var. Çok doluyum, çok şey söylemek istiyorum ama akşam bir maç oynayacağız. Önemli bir rakiple oynayacağız. Dolayısıyla şu an için sessiz kalacağım ama PFDK'nın verdiği veya veremediği cezalarla ilgili kısa zamanda konuşacağım." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme