Doğubayazıt Belediyespor 3. Lig'e bileniyor

BAL Ligi'nde yarışan Ağrı Doğubayazıt Belediyespor, 3. Lig'e çıkmaya hazırlanıyor. Büyük karşılaşma Çarşamba günü.

Doğubayazıt Belediyespor 3. Lig'e bileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAL Ligi’nde top koşturan Doğubayazıt Belediyespor, 3. Lig’e çok yaklaştı. Takımın gelecek hafta oynayacağı iki maç, 3.Lig kaderi için belirleyici olacak.

Doğubayazıt Belediyespor’un kaderini, 18 Nisan Pazartesi günü, Eynesil Belediyespor ve Çarşıbaşı Belediyespor arasında yapılacak olan baraj maçı belirleyecek.

Karşılaşmanın ardından Doğubayazıt Belediyespor, 20 Nisan Çarşamba Günü karşılaşmanın mağlubu ile, 22 Nisan Cuma günü de karşılaşmanın galibiyle oynayacak.

3. Lig’e yükselmesi için 4 puana ihtiyacı olan Doğubayazıt Belediyespor’un ilk büyük karşılaşması ise; 20 Nisan Çarşamba günü Bingöl’de, Eynesil Belediyespor ve Çarşıbaşı Belediyesspor karşılaşmasının mağlubü ile yapacağı maç.

"TARAFTARI BİNGÖL'E BEKLİYORUZ"

Maç öncesinde gazetemize açıklamalarda bulunan  Doğubayazıt Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü İshak Özbey, taraftara Bingöl maçında takımı desteklemeleri çağrısında bulundu. Doğubayazıt Belediyesi ve Kulüp Başkanı Barış Çoktin’in destekleriyle, Bingöl’de yapılacak karşılaşma için ücretsiz otobüs kaldırılacağını belirten Özbey, “Bu maç bizim için çok önemli ve belirleyici. O nedenle Doğubayazıt halkını Bingöl’de görmeyi istiyoruz. Taraftar desteği takım için önemli. Daha önce Erzurum maçına 5 araç kaldırılmıştı. Şimdi daha kalabalık bir katılım bekliyoruz. Araç saatleri netleşince hemşehrilerimiz de bilgilendirilecek. Kendilerini Doğubayazıt Belediyesporumuza sahip çıkması için Bingöl tribünlerine bekliyoruz.” dedi.

BAŞKAN YILDIZ ACAR’DAN DESTEK MESAJI

Öte yandan Başkan Yıldız Acar da, sosyal medya hesabından takımı tebrik etti. Başkan Acar, paylaşımında, “Sabrın sonu selamettir çok şükür… Bir yıl önce bu takımı kurduğumda en büyük hayalim Doğubayazıt’ın ismini her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi yerlere taşımaktı. Çok şükür başardık! Elbetteki bu zorlu yolda birçok engel ile karşılaştık tıpkı her hizmetimizde olduğu gibi fakat hiç pes etmedik yılmadan bıkmadan usanmadan yorulmadan mücadelemizi taçlandırdık. Şimdi üçüncü lig yolunda rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Başta onurlu Doğubayazıt halkı, belediye sporumuzun kıymetli taraftarları, Çoktinler, Aslanlar, Uçarlar ailesi takımımızın mücadele taşları hocalarımız ve futbolcularımız ve bu uğurda bizden duasını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Dua sizden hizmet bizden.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme