CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye Rüzgarı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit ve Vakıfbank isimlerini yarı finale yazdırdı.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye Rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa'da rüzgar gibi esen Türk voleybol takımları bu sezon Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil ediyor. CEV Şampiyonlar Ligi'nde önce Vakıfbank ardından Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı isimlerini yarı finale yazdırdı.

Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında Vero Volley Milano ile karşı karşıya geldi. Vakıfbank rakibini 18-25, 25-22, 22-25, 25-21 ve 15-11’lik setlerle 3-2 mağlup etti. Vakıfbank bu sonuçla turnuvada üst üste 11. kez yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Imoco Conegliano ile karşılaştı. Imoco Conegliano'yu ilk maçta 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Opet rövanş maçında da 2-0 öne geçerek rakibini elemeyi garantiledi ve yarı finale çıkmayı hak kazandı.

Eczacıbaşı Dynavit ise CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı Developres'i 3-1 kazandığı maçın rövanşında 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Bakmadan Geçme