Çağdaş Atan mağlubiyetin nedenini açıkladı

Çağdaş Atan Kayserispor'un Antalyaspor'a konuk olduğu maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Çağdaş Atan mağlubiyetin nedenini açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, Antalyaspor'a konuk oldu. Kayserispor, Antalyaspor karşısında 4-0'lık mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Çağdaş Atan, bu maça kadar sezon başından bu yana hiçbir mazeret göstermeden ellerinden gelen en iyisini yaptıklarını ancak bu maçta bazı mazeretlerinin olduğunu belirtti.

Maçtan sonra konuşan Çağdaş Atan mağlubiyetin nedenlerini sıraladı. Kayseri'de meydana gelen depremden dolayı oyuncularının iki gündür uyumadıklarını ve onların kötü oynama haklarını kullandıklarını ifade etti.

"2 GÜNDÜR TAKIM UYKUSUZ"

Çağdaş Atan “Yorgunduk ve uykusuzluk da var, bir depreme yakalandık maalesef. 2 gündür takım uykusuz. Dün antrenmandaki performans o sinyali veriyordu." dedi.

Atan, sözlerine şöyle devam etti:

"Savunma dörtlümüzden 3'ü bugün sahada yoktu. Maça iyi başladık, 15 dakika kontrol bizdeydi. O anda Ali Karimi sakatlandı. Orta sahada formda ve lider oyuncularımızdandı. Yağmur, Antalyaspor oyunun kontrolünü eline almasına yardımcı oldu. Tepkisiz kaldık. Yorgunduk ve uykusuzluk da var. Bir depreme yakalandık maalesef. 2 gündür takım uykusuz. Dünkü performans antrenmanda o sinyali veriyordu. Oyuncularım ikinci defa bu sezon kötü oynama haklarını kullandılar. O yüzden şimdiye kadar çok iyi gelen oyuncularımızın bu hakkı olduğunu düşünüyorum. Onlara fazla yüklenmek istemiyorum. Antalyaspor'u da galibiyetinden dolayı kutluyorum."

Yorumlar 1
T. Türkmen 11 Mart 2023 22:40

Canım Atan.. Allah hepimizin yardımcısı olsun onlar için çok zor bir süreç umarım en kısa sürede her şey gönlümüzce olur. Bu arada şahsi fikrim şu süreçte sporcuların mağlubiyetleri ve galibiyetleri hakkında çok aşırı tepkiler vermemeliyiz. Motive olmak çok zor hakkımızda hayırlısı olsun. Haber için ellerinize sağlık

Bakmadan Geçme