Beşiktaş 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi

Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 40. dakikada Salih Uçan karambolden bulduğu topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş’ı, MKE Ankaragücü karşısında 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında skoru artırmak isteyen Beşiktaş, Cenk Tosun ile önemli pozisyonlara girdi. Tecrübeli golcü bu pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan MKE Ankaragücü 53. dakikada Cenk Tosun’un hatalı geri pası sonucunda araya giren Malcuit’in pasında Ali Sowe topu boş kaleye gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi.

Karşılaşmanın 55. dakikasında Salih Uçan’ın güzel pasında topu alan Aboubakar düzgün bir vuruşla kaleci Gökhan Akkan’ın sağından topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaşı tekrar öne geçirdi, durum 2-1 oldu. MKE Ankaragücü’nün beraberlik sevinci sadece iki dakika sürdü.

MKE Ankaragücü karşılaşmanın 83. dakikasında gole çok yaklaştı. Haciyovanis’in ceza alanının sağından yaptığı ortaya Emre Kılıç’ın uçarak yaptığı kafa vuruşunu Mert Günok mükkemel kurtardı.

90+6. dakikada sarı kart gören Welinton gelecek hafta oynanacak olan Başakşehir maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-1 ile galip ayrılarak, 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Beşiktaş'ta Tayyip Talha, Salih Uçan ve Aboubakar performansları ile göz doldurdu.

Yorumlar 1
Yemliha 06 Mart 2023 12:09

Bu kafayla giderlerse daha cooook hasret kalırlar.

Bakmadan Geçme