Aşktan yüzü gülmeyen futbolcular... Hangi futbolcular, nasıl aldatıldı?

Milyonlar tarafından sevilen ama aşık oldukları kadınlar tarafından sevilmeyen ve aldatılan futbolcular kimler? Bu oyunculardan oluşan en iyi 11'i hazırladık.

Aşktan yüzü gülmeyen futbolcular... Hangi futbolcular, nasıl aldatıldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa futbolunda top koşturan, milyonlarca insanın ilgi ve sevgi ile takip ettiği birçok futbolcu aşık olduğu kadınlar tarafından aldatılıyor ve yüzleri gülmüyor. Kulüplerin astronomik bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı oyuncuların performansları aldatıldıktan sonra düşüşe geçiyor. Kimi oyuncu zamanla performansını tekrar yukarı çekti, kimi oyuncunun kariyeri bitme noktasına geldi. Bu oyunculardan arasında Avrupa futbolunda çok iyi takımlarda forma giyen Iličić, Maxi Lopez, Kai Havertz ve J. Felix gibi isimler bulunuyor. Aldatılan oyuncuları sizler için derledik ve en 11'i oluşturduk.

11- İlk sırada Real Madrid'in ve İspanya Milli takımının başarılı kalecisi Iker Casillas yer alıyor. Iker Casillas eşi Sara'nın kendisini aldattığı iddiasıyla 12 yıllık eşinden boşanma kararı aldı.

10-  Bayern Münih'in dünyaca ünlü sol beki Alphonso Davies geçen yaz sevgilisi Jordyn Huitema'nın kendisini aldattığını öğrenmişti.

9- Levante'nin savunma oyuncusu Chirstian Tell'in sevgilisi Melanie Rickinger, Tell'i Mesut Özil ile aldattı.

8- Ljajic'in sevgilisi Sofija Milosevic, Ljajic'i Sırbistan Milli Takımı'ndan arkadaşı Jovic ile aldattı.

  

7- PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar'ı Katerina Safarova aldattı. Neymar daha sonra aldatan sevgilisinin düğününe katıldı.

6-  Chelsea'nin ve Portekiz Milli Takımı'nın genç yıldızı Joa Felix'i sevgilisi Magui Corceiro milli takımdan arkdaşı Porro ile aldattı.

5-  Roma'nın efsanesi Francesco Totti'yi 17 yıllık eşi Ilary Blasi aldattı.

4- Ilicic sevgilisi Tina Polavina tarafından aldatıldı ve yıldız futbolcunun performansı yerle bir oldu.

3- Kai Havertz, Sophia Weber tarafından aldatıldı. Chelsea forması giyen oyuncunun performansında büyük düşüş yaşandı.

2- Kevin De Bruyne eski sevgilisi Caroline tarafından Belçika Milli Takımı'ndan arkadaşı Courtois ile aldattı.

1- Maxi Lopez'in eski eşi Wanda Nara, Lopez'in yakın arkadaşı İcardi ile aldattı. Wanda Nara eski eşi Maxi Lopez ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra İcardi ile evlendi.

Bakmadan Geçme