Son Dakika… Bahçeli Sinan Ateş sessizliğini bozdu

MHP Lideri Bahçeli, beklenen Sinan Ateş sessizliğini bozdu: "Suskunluğumuz asaletimizdendir."

Son Dakika… Bahçeli Sinan Ateş sessizliğini bozdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Grup Toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, Sinan Ateş cinayetinin gölgesinin MHP ve Ülkü Ocakları üzerine düşürülmeye çalışıldığını söyledi. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle…

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ ERDOĞAN’DIR”

“Menfur bir cinayetin içine tertemiz davamızı, piri pak dava arkadaşımızı çekmek için kudurmuş gibi faaliyete geçen kansızlara eyvallah etmeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu hep birlikte göstereceğiz. Münafıklığın her türlü yüzünü sahneye sürenler şunu özellikle unutmasınlar ki, tek başıma da kalsa davayı çiğnetmeyeceğiz. Tek bir Ülküdaşımı ezdirmeyeceğiz. Sonu ölüm de olsa da surda gedik açtırmayacağız. Karın ağrısı çekenlere, bir cinayet üzerinden siyasi kurgu yapanlara tekrar söylüyorum; adayımız belli, akrarımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan’dır."

"SÖZ SIRASI BİZE GELDİ"

"MHP aklınızı alacak, şer odaklarını şaşkına çevirecektir. Davalımız dualıdır, Türk İslam ülküsünün sancağıdır. MHP’yi suç örgütleri ile ilişkilendirip Türkiye üzerinde hain projelerini uygulamayı heveslenenlerin, son damla kanımıza kadar karşısındayız. 2023’e girdik gireli, açığımızı kollayan, ensemize boza pişiren bizi terörize eden hangi mendebur varsa bugüne kadar konuştu, şimdi sıra bizdedir. Madem herkes sırasını savdı, eteğindeki taşları döktü, o halde şimdi söz sırası bize gelmiş demektir.”

“CİNAYETİN GÖLGESİ MHP’YE DÜŞÜRÜLMEK İSTENDİ”

“30 Aralık 2022 Cuma günü hunhar bir suikast vuku buldu. Bu kanlı olay gerçekleşir gerçekleşmez perde arkasının dağılması için sabır ve sebatla beklemeye koyulduk. Her gelişmeyi yakından takibe başladık. Ortada güpegündüz işlenmiş bir cinayet vardı. Kanlı saldırı gerçekleştikten sonra adeta tek bir merkezden emir almışcasına MHP’ye organize bir saldırı ivme kazandı. Cinayetin gölgesi birden bire MHP’ye düşürülmek istendi. Bir iç hesaplaşmanın olduğu devamlı surette gündemde tutuldu. FETÖ’cüler susmadı. Düşman oklarını takip ettik. Nihayetine tehlikeyi sezdik, hücumu gördük. MHP ve Ülkü Ocakları ile en küçük bağ ve bağlantısı olması şöyle dursun, devamlı kundaklamaya çalışan etki ajandaları, siyaset odakları, CHP’lisinden komünistine, FETÖ’cüsüne kadar tüm şer odakları bizi cinayetle aynı karede gösterdiler. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, unutmayacak.”

“SUSKUNLUĞUMUZ ASALETİMİZDENDİR”

“Şimdi de parti binalarına 'yerli ve milli katil' kim yazılı afişler asacak kadar küçülüp yerin dibine geçtiler. Cumhur İttifakını ve MHP’yi sarsmak için binlerce FETÖ’cü hesap açıldı. Azılı MHP düşmanları bu konuyu siyasi bir hesaplaşmaya çevirdi. Terör seviciler soru önergesi vererek meseleyi iyice karıştırdılar. Bir yumrukla adeta ağaç devirmenin çabasına giren insanlık fukaraları ortalığa döküldü. Milletvekilimiz ahlaksızca suçlandı. Başkanlık divanı üyesi arkadaşlarım töhmet altına alındı. Ülkü Ocakları hain bir kuşatmaya alındı. MHP’ye şiddetli bir cephe açıp ittifakla harekete geçildi. Kılıçdaroğlu da geçen hafta paylaştığı bir sosyal medya mesajıyla suskunluğumuzun nedeni sordu. Suskunluğumuzun nedeni asaletimizdendir. Lakin bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye.”

“BAK, SAYIN KILIÇDAROĞLU…”

“Suskun değilim, sadece firavun taktiklerinizi, edepsiz imalarınızı seyredip gerekli notlarımı aldım, alıyorum. Bak Sayın Kılıçdaroğlu senin sağında solunda yanında yörende konuşlanan teröristlerle Ülkücü Türk gençlerini konuşma, bu gaflete düşme. Sen azılı katillerin dümen suyuna çoktan girmişsin. Bizim aramızda senin bildiğin ve yakın mesai içinde olduğun kitleden tek bir genç yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Kılıçdaroğlu şayet yüreğin varsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim. PKK'nın boyunduruğuna girmiş bir partinin bize parmak sallayıp sütten çıkmış ak kaşık pozu vermesi milletimizin aklı ile alay etmektir. Çünkü CHP demek HDP ve PKK ile koyun koyuna yatan parti demektir. CHP'yi bilen bilir, MHP''yi de bilen bilir. Elinde Ülkücü kanı olanlardan ne duyacağımız ne de öğreneceğimiz bir şey vardır."

"ÜLKÜCÜNÜN MAFYASI OLMAZ"

"Ükücünün mafyası olmaz, mafyadan Ülkücü olmaz. Ülkücüden olsa olsa vatan ve millet için delikanlı olur. Müfteriden Ülkücü olmaz. Bilmeyenlere hatırlatırım ki, davamız mazlumların iç çekişidir. Davamız Türklüğün bayraktarıdır. Davamız hak yolu, hakikat yoludur."

"İşleyen yargı sonucunu sabırla bekleyip, suikastin maksat ve motivasyonunun iç örgüsünü tam anlamıyla görmek kanaatimce en doğru olandır. Milliyetçi Hareket Partisinin kurumsal ve tüzel kişiliğini bu cinayetle ittifaklandıranlar iddialarını ispat etmezlerse şerefsizdir ve onların peşlerini asla bırakmayacağımızı bilmelerinde yarar vardır."

"NEDEN GÖREVDEN ALDIĞIMI SONRADAN AÇIKLAYACAĞIM"

Sinan Ateş'i neden görevden aldığını da sonra açıklayacağını belirten Bahçeli, sözlerini şöyle tamamladı:

"Genel Başkan olarak sorumluluk taşıdığım süre içerisinde, kendimde sır olarak sakladığım, görevden alma nedenlerini, yeri geldiğinde paylaşırım. Onlara şu an yandaşlık yapmış görev kaçkınlarını da, o zaman tekrar hatırlatırım." 

Bakmadan Geçme