Ümit Özdağ: 'Emeklilerimize söz veriyoruz'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayınladığı videoda Partisi'nin emeklilerle ilgili çalışmalarını aktardı.

Ümit Özdağ: 'Emeklilerimize söz veriyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özdağ yaptığı açıklamada emekliler için ‘’Maaşlarınız iyileştirilecek, temel yaşamsal ihtiyaçlarınız için devlet garantisi verilecek.’’ dedi.

Zafer Partisi olarak emeklilere söz verdiklerini söyleyen Özdağ ‘’Yaşanan hayat pahalılığı her bir Türk vatandaşının yaşamını çekilmez bir noktaya taşımıştır. Çiftçisi, esnafı, memuru, işçisi kısacası genci, emeklisi, Erdoğan ve AKP hükümetlerinin uyguladığı yanlış ekonomi politikalardan dolayı zor durumdadır. Erdoğan ve AKP hükümetleri, Türk Milletinin alın terlerini bir taraftan 13 milyon yabancıya diğer taraftan KÖİ’ler üzerinden yandaşlara ve şatafata harcamaya devam etmektedir.” diye konuştu.

Özdağ sözlerini şöyle tamamladı:

’Asgari ücret açıklandı, bundan emekçi rahatsız. Çünkü gıda ve ev kiraları uçmuş gitmiş, doğalgaz, elektrik gibi faturaları ise almış başını gitmektedir. Bunun yanında yaklaşık 14 milyon emeklimiz ise hayatta kalma mücadelesi vermektedir. 13 milyon emeklimiz ise açlık sınırı olan 7.500 TL’nin altında bir maaş almaktadır. Zafer Partisi olarak hayatları boyunca Türkiye için alın terini ortaya koyan insanlarımızın, emeklilik dönemlerinde hiçbir ekonomik sıkıntı çekmeden yaşamlarını devam ettirmesi gerektiğini düşünüyoruz.’’

Bakmadan Geçme