Türkkan'a tepkiler sürüyor...

İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir şehit yakınına küfretmesi olay olmuş ve bunun sonucunda Türkkan, birçok siyasiden ve şehit yakınından tepki görmüştü.

Türkkan'a tepkiler sürüyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Gazileri Platformu üyeleri ve kadın platformu üyeleri, İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı önünde bir araya gelerek, şehit yakınlarına küfreden Lütfü Türkkan ve partinin genel Başkanı Meral Akşener’i protesto etti.

İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı binası önünde bir araya gelen platform üyeleri, İYİ Partilileri eleştirdi. Bir vatandaş,“İçme Meral’in tasından, sakın küfür ettirme şehitlerin arkasından, tut sarı Lütfü’nün yakasından bir yüzüne bir de canına tüküreyim.” diyerek ağır ithamlarda bulundu.

"İSTİFA KURTARMAZ, YARGILANSIN!"

Bunun yanı sıra üyelerden birisi, Lütfü Türkkan'ın istifa ederek kurtulamayacağını belirterek, “Sadece istifa ile bundan kurtulamaz, yargılanması lazım, bunun hesabını vermesi lazım, şehidimizin ailesine sahip çıkmalıyız.”dedi.

"MECLİSTEN DERHAL ATILMASINI İSTİYORUZ"

15 Temmuz Gazileri Platformu başkanı Erol Bulut: “Ciğerimiz yanıyor, şehitlerimiz bu vatanın tapularıdır, bölünmez bütünlüğün temsilcileridir, Türkkan denen adamın, benim için soysuz kan, bozuk kandır benim için meclisten derhal atılmasını istiyoruz! Ey İYİ partililer hani MHP’den ayrılmıştınız? MHP bu milletin teminatıdır, geleceğidir siz ne uğruna bunlara katlanıyorsunuz?” ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti’ye de tepkilerini dile getiren Bulut: “Bugün bu dünya var yarın ahireti var hesabını nasıl verecekler? Bir tarafta terörü durdurduk derken diğer tarafta içeriyi karıştırıyorlar!” diyerek sözlerini tamamladı. 

Bakmadan Geçme