Türkiye onu EYT mücadelesinden tanıdı: Şimdi CHP'den milletvekili aday adayı oldu...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, İstanbul'dan CHP Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Türkiye onu EYT mücadelesinden tanıdı: Şimdi CHP'den milletvekili aday adayı oldu...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin uzun yıllar genel başkanlığını yapan, bu süreçte il temsilcilikleriyle birlikte mücadele veren, 2 milyon katılımlı mitinglere imza atarak EYT’yi tüm ülkeye duyurmuştu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, Twitter hesabı üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Özüpak’ın adaylık duyurusu 2 Nisan Pazar günü saat 11.00’de CHP İstanbul Eyüpsultan İlçe Başkanlığında düzenlenecek.

"Yıllardır verdiğimiz hak mücadelemizin meşakkatli yolunda var olup, bir olup, birlik olup, Beraber olup hiç de kolay olmayan uzun bir süreçte kısmen de olsa büyük bir kazanım sağladık." diyen Özüpak'ın açıklamaları şöyle:

"Tarih yazdık mücadelemizde.

Asla işimiz siyaset değil, siyaset zeminimizin çözüm mercii olduğu hassasiyetiyle dik durduk, eğilmedik birlikte başardık.

Bitti mi? Bitmedi!

Mücadele azmimiz davamıza inancımızla, davamız bizi nerede istiyorsa orda olacağız dedik.

Bitmeyen mağduriyetlerin çözümlerine Yüce Meclis'imizde ortak olmak adına EYT Federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımızla alınan ortak kararla aday adaylığımın basın açıklaması davetini sunmaktan onur duyarım. Bildiğim tek şey; haklılığında yılmadan, pes etmeden mücadele etmektir.

Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın.

Sevgi ve saygılarımla."

Bakmadan Geçme