Özdağ, Bahçeli'nin Zafer Partisi hakkındaki sözlerine cevap verdi

Bahçeli'nin 'Zafer Partisi denilen casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz açıklaması yapmış. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak Türk savcılarının görevi.' sözlerine Ümit Özdağ'dan yanıt geldi.

Özdağ, Bahçeli'nin Zafer Partisi hakkındaki sözlerine cevap verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ümit Özdağ Devlet Bahçeli'nin, partisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

“ALLAH RAHMET EYLESİN DEMEYEN BİR KİŞİ”

Özdağ yaptığı açıklamada “Bu seviyesiz açıklamaya vereceğimiz Zafer Partisi olarak tek cevap var; Sinan Ateş’in bir komplo ile uyuşturucu tüccarlarına, torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayınlamayan, ailesine başınız sağ olsun demeyen, arkadaşlarına başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimi hiçbir cevap yoktur.” ifadelerine yer verdi.

“TÜRKEŞ’İN HAPİSHANEDEN YAZDIĞI MEKTUPTA KİMİN İSMİNİ AJAN OLARAK VERDİĞİNİ ÜLKÜCÜLER GAYET İYİ BİLİR”

Zafer Partisi’nin Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisi olduğunu belirten Özdağ “AKP gibi Türkiye’yi yıkıma sürükleyen bir partinin payandası değildir. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Söz istihbarat servislerinden açılmışken rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı ile mektupta kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler gayet iyi biliyorlar. Hadi oradan sen de!” diye kaydetti.

Bakmadan Geçme