MHP'li Özdemir: 'Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılmalı'

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması önerisinde bulundu.

MHP'li Özdemir: 'Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılmalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Paylaşımında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerdeki söylemleri ile terör örgütlerini övdüğünü ve meşru gösterdiğini belirten Özdemir, “Hukuk devleti olmanın gereği yerine getirilerek, Kılıçdaroğlu’nun mecliste komisyonda bekleyen tüm dosyalarının görüşülmesi ve dokunulmazlığının kaldırılması gerekir. Ülkemizin ve milletimizin dirlik, birlik ve huzurunu bozmaya kimse cüret edemez." dedi.

Kılıçdaroğlu’nun kamu görevlilerini tehdit ettiğini de savunan Özdemir, “Kılıçdaroğlu şimdi de kamu görevlilerine tehditlere koyulmuş! Venezuelalı Guaido benzerliğinin en açık örneklerini yansıtan CHP genel başkanının bu şahısla bir başka benzer özelliği de aynı tezgahtan çıkmışçasına kendi ülkesinde bulamadığı güce okyanus ötesinden erişebilmek!” açıklamalarında bulundu.

Özdemir, bu nedenlerden dolayı, Kılıçdaroğlu’nun mecliste komisyonunda bekleyen tüm dosyalarının görüşülmesi ve dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini söyledi.

Bakmadan Geçme