MHP'li İsmail Özdemir'den Gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu'na: Ajan provokatör

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Bahçeli'ye Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soru yönelten Yıldız Yazıcıoğlu'na tepki gösterdi.

MHP'li İsmail Özdemir'den Gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu'na: Ajan provokatör
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüyle ilgili soru soran gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu'na, Bahçeli 'Hadi işine bak' şeklinde yanıt vermişti.

MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir bu konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

MHP'li Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkanımızın grup toplantımızın sonrasında, kendilerine soru sorma bahanesi ile gazeteci kimliğinden öte “ajan provokatör” edasıyla hareket eden şahsın tutumu basın meslek ilkeleri ve ahlakıyla bağdaşamaz. Bu şahsın yaptığı da gazetecilik değildir.

Aynı şahsın, Can Dündar gibi Türkiye karşıtı bir isimle olan bağının yanısıra yabancı bir basın kuruluşu olan ve ABD’nin propaganda araçlarının başında gelen VOA’daki “sürekli” görevi, asıl niyetini açık etmiştir.

Sayın Genel Başkanımız, partimizi takip eden saygıdeğer muhabir arkadaşlarımızla samimice güne ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunurken bunu sabote eden malum ve meşum şahıs, mensubu bulunduğu çevrelerin Türkiye ve MHP hazımsızlığını göstermekten başka birşey yapmamıştır."

Özdemir'in açıklaması sonrası kullanıcılar tarafından paylaşıma "Soruya mı, gazeteciye mi takıldın?, keşke özür dilemeyi bilseniz." şeklinde yanıtlar gelirken, bir kullanıcı da Özdemir'in tweet dizisi yapmamasını "Tweet zinciri bile yapmayı beceremeyen medya ve sosyal işlerden sorumlu zat." sözleriyle eleştirdi.

Bakmadan Geçme