Kritik görüşme sonrası İnce'den Köroğlu benzetmesi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi sonrası açıklama geldi.

Kritik görüşme sonrası İnce'den Köroğlu benzetmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'yi ziyaret etti. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve İnce'den peş peşe açıklamalar geldi.

“HALİL İBRAHİM SOFRASINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ”

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Deprem bölgesi olmak üzere Türkiye'nin pek çok sorununu görüştük. Bir kanun teklifi hazırlıyoruz deprem bölgesiyle ilgili olarak. O konuda da ayrıntılı bilgi verdim Genel Başkana. Halil İbrahim Sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız sorunlar bireysel sorunların ötesinde Türkiye'nin sorunları. Sayın İnce'de Türkiye'nin sorunlarına bizim gibi duyarlı. Bizi kabul ettiği için yürekten teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

“BİZİM İLKELERİMİZ ÇOK NETTİR”

Muharrem İnce de şöyle konuştu:

"Değerli arkadaşlar bizler Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır siyasette. İlke ittifakları olmalıdır. Bizim ilkelerimiz çok nettir. Biz Atatürk'ü tartışmayız, teröre karşı mesafeliyiz. Biz kadın hakları konusunda çok kararlıyız. Bu duruştan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında bu memleketi ayağa kaldırabiliriz. Yine inandığımız bir şey var bu Erdoğan gitmelidir."

"Adaylıktan çekilecek misiniz?" sorusuna ise İnce, “Hayır öyle bir şey demedim. Biz Köroğlu gibi döne döne vuruşmaya devam edeceğiz.” yanıtını verdi.

Bakmadan Geçme