Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyaretindeki afişlerle ilgili açıklama geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyaretinde asılan afişleri basan firmadan açıklama geldi: "Cumhur ittifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle bastık."

Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyaretindeki afişlerle ilgili açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyaretinde, şehrin çeşitli yerlerine yapılan afiş çalışmalarına dair açıklama geldi. Kılıçdaroğlu'nun, "Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor." açıklaması ile Twitter hesabında paylaştığı afişleri basan reklam şirketinin sahibi, yerel harputtv'ye yazılı açıklamada bulundu.

"İŞLETME VE ASIM İŞİ BİZE AİT DEĞİL"

Reka Reklam'ın sahibi Mustafa Karatepe, söz konusu açıklamasında, afişlerin, Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle şirketleri tarafından basıldığını ifade etti. Afişlerin sadece basımını yaptıklarını dile getiren Karatepe, asım işini yapan yetkili firmanın ise adını vermedi. Karatepe'nin açıklaması şöyle:

"Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan Bilboardlarda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partilerin talebiyle Şirketimiz tarafından yapılmıştır. Baskısını yaptığımız Açık hava reklam mecralarının işletmesi ve asım işleri bize ait değildir. Baskısını yaptığımız açık hava reklamları ( Bilboard, Raket, Totem ve Megalight ) yetkili şirket tarafından bizden teslim alınmış ve asımı yine bizden teslim alan şirket tarafından yapılmıştır. Kamuoyunda, şirketimizin 3. şahıslarla ortaklık yaptığı iddiaları dolaşmaktadır. Bu iddiaların asla gerçeklik payı yoktur. Şirketimiz, REKA Reklam/ MUSTAFA KARATEPE adıyla 16.10.2016 yılında resmi olarak faaliyete başlamış ve halen faaliyetlerine Reklam, Baskı, Fuarcılık, Dezenfeksiyon ve Organizasyon konularında devam etmektedir. Bir takım çevrelerin çıkar ya da proveke amaçlı İddia ettikleri gibi şirketimizin kurulduğu günden bu yana 3. şahıslarla HİÇ BİR ORTAKLIĞI OLMAMIŞTIR. Şirketimiz, Misyonumuz ve ticari anlayışımız gereği bugüne kadar hiçbir siyasi partinin ne yanında ne de karşısında yer almamış, tam aksine hepsine eşit mesafede bulunmuştur ve böyle olmaya da devam edecektir. Geldiğimiz noktada kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak adına böyle bir açıklama yapma gereği duyulmuştur."

Karatepe'nin 16.10.2016 yılından itibaren resmi olarak faaliyete başladığını ifade ettiği Reka Reklam'ın Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) kayıtlarında 26.12.2018 tarihinde faaliyete başladığı görülüyor. 

Bakmadan Geçme