Kılıçdaroğlu ilk grup toplantısını yarın Erzurum'da yapacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, il dışında yapacağı ilk grup toplantısını yarın (2 Ağustos), Cumhur İttifakı'nın kalesi Erzurum'da gerçekleştirecek.

Kılıçdaroğlu ilk grup toplantısını yarın Erzurum'da yapacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'in 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesi üzerine, parti grup toplantılarını il dışında yapmaya karar verdi. Bu kapsamda, Kılıçdaroğlu ve ekibi, yarın (2 Ağustos) il dışında yapacağı ilk grup toplantısını Erzurum'da gerçekleştirecek. 

VATANDAŞA AÇIK OLACAK

Sabah saatlerinde ilde esnafı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, 13.30'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde grup toplantısını gerçekleştirecek. Toplantının ardından STK’lar, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 16.30’da ise MYK toplantısına, ardından da saat 18.00’de ise kanaat önderleri ile toplantıya katılacak. Kılıçdaroğlu’nun programları sürerken CHP’li milletvekilleri ve parti yöneticileri de 20 grup halinde kent genelinde saha ziyaretleri gerçekleştirecek ve vatandaşı dinleyecek. 

BASIN TAKİPTE, ANCAK BASIN TOPLANTISI YOK 

CHP'nin ilk il dışı grup toplantısının, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'deki önemli kalelerinden biri olan Erzurum'da yapılacak olması, özellikle basın mensupları açısından önem taşımasına rağmen, Erzurum ziyaretinde basın toplantısının yer almaması ise kentteki gazetecilerin eleştirisine neden oldu. 

Bakmadan Geçme