İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: " 31 Mart'a birlikte gitme fikri CHP'YE bizden gitti"

Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: " 31 Mart'a birlikte gitme fikri CHP'YE bizden gitti"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KRİTİK DURUMLARDA PARTİYİ DEĞİL, TÜRKİYE’Yİ TERCİH EDİN DEDİM

Akşener Kırşehir'de partilileri taraafından davul zurna ile karşılandı. Önce parti binasında partilileriyle toplantı yapan Akşener, toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener Millet İttifakı ile ilgili olarak, “Millet ittifakı için 24 Haziran için önemli bir araya geliş, bir tarafıyla da önemli bir zorunluluktu. 31 Mart’a giderken biz iş birliği yaptık, seçmende kafa karışıklığı oldu. CHP’ye teklif bizden gitti. Sonuçta yan yana gelindi. Kritik durumlarda partiyi değil, Türkiye’yi tercih edin dedim." diye konuştu.

"31 MART’A BİRLİKTE GİTME TEKLİFİ CHP’YE BİZDEN GİTTİ”

Açıklamalarına "Bizimki ittifaklar açısından iş birliği" diye devam eden Akşener, “Biz de kendi aramızda rakip olduk. 31 Mart’a giden süreçte Cumhur İttifakı küçük partilerle tek parti haline döndü. Biz, ona yönelik bir iş birliği yaptık. Seçmende ise o süreçte bir kafa karışıklığı oldu. 31 Mart’a birlikte gitme teklifi CHP’ye bizden gitti. Seçmeni birlikten güç doğar kanaatine ulaştırmak için.” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediyesinde davul zurna gösterileriyle karşılanan Akşener, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından  yapılan sunumu da izledi.

Bakmadan Geçme