Gültekin Uysal kamuoyundan özür diledi

Ümit Özdağ'a, 'şeref yoksunu' tanımlamasında bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kamuoyundan özür diledi.

Gültekin Uysal kamuoyundan özür diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gültekin Uysal dün gece, sosyal medya hesabı Twitter'dan hakaret içeren bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, Özdağ'ı, 'şeref yoksunu' olarak niteleyen Uysal, tweetinde, "Ümit Özdağ denen şeref yoksunu; çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan istesen de silemeyeceğin 'bir darbecinin çocuğu olma' travması ve instiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; Şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim!" ifadelerini kullandı.

Ardından, Özdağ ile Uysal twitter üzerinden adeta birbirine girdi.

Uysal, kamuoyundan gelen tepkiler üzerine, bugün de Özdağ'dan kullandığı ifadelerden dolayı kamuoyundan diledi. Uysal, özür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum."

Bakmadan Geçme