Erdoğan, CHP'li 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti grup başkanvekillerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediye başkanları tarafından yönetilen 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti grup başkanvekillerini kabul etti.

Erdoğan, CHP'li 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti grup başkanvekillerini kabul etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezindeki kabulde, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Hatay'ın büyükşehir belediye meclislerinin AK Parti grup başkanvekilleri yer aldı.

CHP'li başkanların görev yaptığı 11 büyükşehrin AK Parti ‘ li belediye meclisi grup başkan vekilleri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Başkanvekilleri ardından ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Özellikle Ankara ve İstanbul belediye başkanları, boş hayal kurmalarının bedelini, Ankara ve İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimize ödetti. Belediye başkanlığı görevlerini önemsemediler, şehirlerini sahipsiz bıraktılar, belediye işleri ile ilgilenmediler. Bırakın yeni projeleri mevcut rutin belediye görevlerini bile yerine getiremediler." denildi.

CHP'li başkanların görev yaptığı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Hatay büyükşehir belediyelerinin AK Parti'li grup başkan vekilleri, AK Partili Genel Merkezi'nde belediye yönetimlerine ilişkin ortak açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 11 grup başkan vekilinin imzası bulunan ortak açıklamayı okudu. Köse, daha önce diğer şehirlerde de bir araya geldiklerini belirterek, "AK Parti grup başkan vekilleri olarak ilk toplantıyı yaptığımız İzmir şehrimizde, toplantı sabahı körfezin kokusu bu vurdumduymazlığı ifade ediyordu. Tekirdağ ilindeki ikinci toplantıda, şehirde neredeyse büyükşehir belediyesinin hiçbir yatırımı olmaması yine CHP anlayışının geldiği yeri hepimize gösterdi. Geçen ay Adana ziyaretimizde, salgında sahra hastanesi olarak sunulan fuar alanını gördüğümüzde ve açılışı yapılmak üzere hazırlanan tesislerin, bizim bir ilçe belediyesinin yaptığı tesis sayısına ve keyfiyetine ulaşmadığına şahit olduğumuzda, CHP zihniyetinin hiçbir şekilde hizmet ve eser odaklı çalışmadığını sadece algı ile belediyecilik yapmaya çalıştığını bir kez daha görmüş olduk."  ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme