Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katılmak üzere Kızılcahamam'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter ile geldiği Kızılcahamam’da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Helikopterden indikten sonra otobüsten halkı selamlayan Erdoğan, daha sonra otobüsten inerek halkın arasına girdi. Yoğun ilgi ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan, çocuklara hediye verirken, partili kadınlar Erdoğan’ın bulunduğu otobüsü gül yağmuruna tuttu.
Erdoğan, daha sonra toplantının yapılacağı salona geçti. Burada Belediye başkanlarına seslenen Erdoğan şu konulara değindi: 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "AK Parti belediyelerdeki başarısıyla milletimizin gönlüne girmiş, merkezi yönetime yürümüş bir partidir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Belediye başkanlarına sizleri, yeşil kalkınma devrimimizi desteklemeye davet ediyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Belediye başkanlarına sizlerden talebim, tüm çalışmalarınızı 2023 seçimlerine göre ayarlamanızdır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden, eser üreten, yatırım yapan her belediyeyi destekledik, destekliyoruz."

 

Bakmadan Geçme