CHP'li Öztrak'tan AK Partili Özhaseki'ye: ''Kişi kendinden bilir işi''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, 'Deprem bölgesine turistik seyahat yapıyorlar.' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye yanıt verdi. 

CHP'li Öztrak'tan AK Partili Özhaseki'ye: ''Kişi kendinden bilir işi''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerde Adıyaman’da yaptığı basın açıklamasında, “Bizler bu gayretin içerisinde canla başla çalışırken çok can sıkıcı işler de oluyor. 7’li Masa’da deprem bölgelere sadece turistik seyahat düzenleyen koca koca liderler, belediye başkanları var. Özel uçaklarla geliyorlar, onlarca kamerayla görüntü veriyorlar, sonra da kendi partilerine müntesip, ayarladıkları adamlara birkaç cümle söyletiyorlar. Yarım saat sonra sıkılıyor işleri bırakıp gidiyorlar. Allah selamet versin. Biz işin hizmet tarafındayız.” diye konuşmuştu. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da, Özhaseki’ye yanıt verdi. 

Öztrak, “AK Partinin Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, hiç utanmadan, sıkılmadan, yara sarmak için yaptığımız bu ziyaretlere, ‘turistik gezi’ demiş. Ne diyelim, kişi kendinden bilir işi… Bunların gözleri var, görmez. Kulakları var, duymaz. Çünkü kalpleri millete karşı mühürlü.  İnşallah iki ay sonra iş başı yaptığımızda, hızla bölgeyi ayağa kaldıracağız.” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme