Bıçaklanan Öztürk Yılmaz konuştu: "Erkekseniz karşıma çıkın"

Partisinin Genel Merkezinde kimliği belirsiz kişilerce bıçaklanan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz konuştu: "Korkudan kaçmayacağım."

Bıçaklanan Öztürk Yılmaz konuştu: &quotErkekseniz karşıma çıkın"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanarak hastaneye kaldırılan Öztürk Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. Korkmayacağını dile getiren Öztürk Yılmaz, "İtlerini göndererek bana mesaj vermek isteyenler şunu bilsin, ben sizden korkmuyorum, kaldığım yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğim! Korkudan kaçmayacağım, korkunun üzerine yürüyeceğim! Erkekseniz, siz karşıma çıkın, 5 paralık adamlarınızı göndermeyin!" dedi.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KORUMA VERMİYOR"

İçişleri Bakanlığından koruma talebinde bulunduğunu, ancak kendisine koruma verilmediğini savunan Yılmaz, "İllere gidiyorum eskort vermiyorlar. Koruma istiyoruz 5 koruma gelecekse, 1 tane geliyor. Şunu bilin, devlet sizin babanızın malı değil. Siz hiçbir şeysiniz. Benim gözümde beş para etmezsiniz. Sizden korkan sizin gibi olsun. Yenilik Partisi olarak hiçbir şeyden korkmuyoruz. Bu bıçakk yarası nedir ki? Sen ekonomiyi, toplumu, demokrasiyi, anayasayı yaralamışsın. Benim bacağım yaralanmış ne olur? O bacak kopari diğeriyle devam ederim. Seninle ölene kadar mücadele ederim. İyi olacağım, kaldığım yerden devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme