Bahçeli'den gündeme dair sert açıklamalar: "Bir kere satan yine satar!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den gündeme dair sert açıklamalar: &quotBir kere satan yine satar!"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devlet Bahçeli Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin “Acımız kaybımız ne kadar fazla olursa olsun onları hafifletecek mahşeri vicdan ayaktadır. Devlet, milletiyle bir ve beraber olmuş mağduriyetlerin geniş etkisi giderilmeye başlanmış, çok ciddi mesafeler alınmıştır. Umutlar dirilmiştir. Bizim anlayışımızda insan insana candır, kandır, dayanaktır, hayattır.

Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktadır. 85 milyon aynı duyguda kilitlenmiştir. Hiçbir mazlum insanımızı darda ve zorlukta bırakmama hakimdir.” diye konuştu.

Öte yandan gündemde yer alan konularla ilgili ise Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

KARANLIK PLANIN ÖN HAZIRLIĞI

"Sokakları tahrik etmeyi, ateşle olduğu meydandadır. Tribünlerden seslendirilen sloganlar Türkiye düşmanları tarafından karanlık bir planın ön hazırlığıdır. Eş zamanlı milli hislerimizi kaşımanın çabasındalar. Muhalefetin pazarlıklara gömülmesiyle, çatışma iklimini yeşertme peşinde koşanlar unutmasınlar ki kendi kazdıkları kuyuya düşmekten kurtulamayacaktır. Herkes aklını başına almalıdır. Rüzgar estiren fırtına ile devrilecektir.

AMED DİYE BİR YER YOKTUR

Geçtiğimiz hafta sonu Bursaspor-Diyarbakırspor arasında oynanan maçta sallanan görsellerin sporun ahlak ve doğasına aykırı olduğu herkesin malumudur. Bize göre Amed diye bir yer yoktur, Amedspor'dan bahsedilemeyecektir. Bursa'da küçük bir azınlık olan terör yandaşlarının stadyumu tahrik etmesi, çıkan olayların Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi rezalettir. Türk ile Kürt arasına düşmanlık tohumu ekmeye kalkan kim varsa, koparılması gereken çıban başıdır. Bursa nasıl gözbebeğimizse, Diyarbakır da öyledir. Bursaspor taraftarlarını buradan selamlıyorum. Milli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum."

BİR KERE SATAN YİNE SATAR

Bir günde toz duman olanlar ilkesizliğin canlı timsalidir. Kumar masası, küçük hesaplar masası diyerek önce devirip, sonra zoru görünce oturanlar ilkesizliğin numuneliğidir. Kazanamaz dediği adayın yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskasıdır. İP Başkanı milletimizin yüzüne nasıl bakacaktır. Bir kere satan yine satar, yine satacaktır.

BEYHUDE BİR BEKLENTİ

Siyasetin muhalefetin cenahında yaşanan tabloya bakınca ülkemiz adına üzülmekten kendimizi alamıyoruz. Masada oturmayı daha beceremeyenler 85 milyon Türk vatandaşına hizmet etmesi, ilkeli ve dürüst siyaset göstermesi beyhude bir beklentidir. Cumhur İttifakı'nın siyasi alternatifi kalmamıştır. Bu saatten sonra zillete fırtına kopsa da bizde yaprak bile kımıldamayacaktır. MHP ile Cumhur İttifakı'nın varlığından ve hedeflerinden rahatsızlık duyanlar artık bizim nazarımızda hükümsüzdür."

Bakmadan Geçme