Ali Babacan Van'da konuştu: "Türkiye'nin mimarları olacağız"

Van'da il başkanlığı binası açılışına katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Yarının Türkiye'sinin mimarları biz olacağız." dedi.

Ali Babacan Van'da konuştu: "Türkiye'nin mimarları olacağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İpekyolu ilçesindeki il başkanlığı binası açılışı için Van'a geldi.

Parti binası açılışının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Babacan, aslında Türkiye'de yaşadığı sorunların çözümünün kolay olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:

"SEÇİMLERİN ARDINDAN YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ"

"Seçimlerin ardından yepyeni bir sayfa açacağız. Cebimizde güvenin ve çözümün anahtarlarıyla dolaşıyoruz. Her alandaki sorunları nasıl çözeceğimizi açık açık anlatıyoruz. Her alanda eylem planı hazırladık. Çözümlerimizi, yazılı bir şekilde bütçesini hesap ederek ortaya koyduk. Öyle bol keseden atanlardan değiliz. Hesabımızı yapıyoruz. Ne söz verdiysek yerine getirip gerekeni yapacağız. İşte bu yüzden yarının Türkiye'sinin mimarları biz olacağız. Türkiye'nin değişiminde partimiz asli bir rol oynayacak. Hiç şüpheniz olmasın."

Babacan ve beraberindekiler daha sonra esnaf ve oda ziyaretlerinde bulundu. 

BABACAN, VAN’DA PATLAMA SONUCU YARALANAN ÇOCUĞU HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Ardından, Van Başkale’de önceden yerleştirilmiş bir patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki H.E.’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Babacan H.E.’nin babasıyla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Babacan ayrıca başhekimle telefonda konuşarak H.E.’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bakmadan Geçme