AK Parti İl Başkanı Özyolcu: 'CHP Ağrı Milletvekili Naci Aslan, CHP'ye katılmıştır'

AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, bugün CHP'de rozeti takılan Naci Aslan'ın, 2002 yılında CHP'den milletvekili seçildiğini, dolayısıyla eski partisine dönüş yaptığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Özyolcu: 'CHP Ağrı Milletvekili Naci Aslan, CHP'ye katılmıştır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özyolcu, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında,  “Kemal Kılıçdaroğlu‘un rozet taktığı Ağrı Eski Mv. Naci Aslan Bey 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde CHP’den seçilen 22.D.CHP milletvekilidir. Dolayısıyla 22. Dönem CHP Ağrı Milletvekili Naci Aslan, CHP'ye katılmıştır.” dedi.

“ESKİ PARTİSİNE GERİ DÖNDÜ”

Ardından kendisine telefonla ulaştığımız Özyolcu, Aslan’ın CHP’den milletvekili seçildiği 2002 yılında kendisinin de AK Parti’den milletvekili seçildiğini hatırlatarak, “2002’de Ağrı 5 milletvekili çıkardı. AK Parti listesinde ilk sırada ben vardım, ikinci sırada doktor Mehmet Kerim Yıldız, üçüncü sırada da Mehmet Melik Özmen vardı. Cemal Kaya ile Naci Aslan Bey de CHP’den milletvekili seçildiler. Naci Aslan Bey, daha sonra 2005 yılında AK Parti’ye geçti, 1 ya da 1 buçuk yıl kadar AK Parti’de göreve devam etti. Dolayısıyla kendisi eski AK Parti değil, eski CHP milletvekilidir ve eski partisine dönmüştür.” diye konuştu.

Öte yandan, TBMM'ye ait https://www5.tbmm.gov.tr internet adresinde ise; 2005'te CHP'deki 4 yıllık vekillik süresi dolmadan AK Parti'ye geçmesinden dolayı, Naci Aslan'ın 22. Dönem AK Parti Milletvekili olduğu bilgisine yer verilmiştir. 

Bakmadan Geçme