AK Parti heyeti, HÜDA PAR'ı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkanvekili Numat Kurtulmuş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un da bulunduğu AK Parti heyeti, Hür Dava Partisi'ni (HÜDAPAR) ziyaret etti.

AK Parti heyeti, HÜDA PAR'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin maalesef 6 Şubat'tan bu yana maalesef acı bir süreç yaşıyoruz. Çok ağır bir tabloyla karşı karşıya olduğumuzun farkındayız. Bundan sonra birinci gündemimiz yaraların sarılmasıdır." dedi. 

Kurtulmuş, açıklamasının devamında, "Bu müzakerelerden milletimizin hayrına olumlu sonuçlar çıkacağı kanaatindeyim. Ümit ediyorum ki en kısa sürede adımları atarız ve bunu da milletimizle paylaşırız." ifadelerini kullandı. 

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ise görüşmeyle ilgili, "Huzurlarınızda bizi bugün ziyaret eden AK Parti heyetine bir kez daha hoş geldiniz diyorum. İki gün önce, geçtiğimiz cumartesi günü bir basın toplantısında 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçiminde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğimizi ifade etmiştik. 2018 seçimininde de benzer bir tablo vardı ve o zaman da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteğimizi ifade ettik." açıklamasında bulundu. 

Bakmadan Geçme