'Ağabeyimdir, görüşürüm' demişti: Evine mi dönüyor?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın saat 17.00'de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşecek.

'Ağabeyimdir, görüşürüm' demişti: Evine mi dönüyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kemal Kılıçdaroğlu yarın saat 14.00'te katılacağı MYK toplantısının ardından saat 17.00'de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşme gerçekleştirecek.

MİİLET İTTİFAKI'NA MI KATILIYOR?

Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Seçim birinci turda biter. Vatandaş sandığa gidip kararını verir. Vatandaş değişimden yana. Bu kavganın son bulması gerekiyor." ifadesini kullandı.

“KEMAL BEY BENİM AĞABEYİMDİR”

Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından Muharrem İnce'den yanıt geldi. İnce, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine "100 bin imzayı toplayayım önce Kemal Bey benim ağabeyimdir, genel başkanımdır. Onun sözünü dinler, memnuniyetle de görüşür, konuşurum." ifadeleriyle karşılık vermişti.

Seçime 2 aydan da az bir süre kala ittifaklarda beklenmedik parti katılımları olurken yarınki görüşmeden sonra Muharrem İnce'nin eskiden mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin de içinde olduğu Millet İttifakı'na katılıp katılmayacağı merak konusu.

Bakmadan Geçme