Sivas'tan hüzünlü veda

UEFA Konferans ligi son 16 turunun ilk maçında 1-0 kazanan Fiorentina, Sivas'ta da kazandı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Sivas'tan hüzünlü veda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turun ilk ayağında Fiorentina’ya 1-0 yenilen Sivasspor evinde de umduğunu bulamadı ve  4-1 mağlup oldu. Sivasspor toplam skor 5-1 ile kupaya son 16 turunda veda etti. Maç sonrası Sivasspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve taraftarlar ve futbolcuları alkışladı.  

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

4. dakikada ceza sahası yayının birkaç metre gerisinde topla buluşan Caicedo sağ ayağı ile vuruşunu yaptı, top yandan az farkla auta gitti.

5. dakikada sağ kanatta topla buluşan Dodo ortayı yaptı, ceza sahası içi hafif sağ çaprazında bulunan arthur’un uzak köşeye doğru yaptığı kafa vuruşunda, top yandan auta gitti

9. dakikada Sol iç kullarda topla buluşan Erdoğan Yeşilyurt uzaktan sağ ayağıyla sert vurdu, kaleci terrciano topu kornere çeldi.

15. dakikada Charisis  sakatlık yaşadı ve oyundan çıktı.

16. dakikada Fiorentina atağında Martinez uzak mesafeden sağ ayağı ile sert vurdu, top kalenin üstünden dışarı gitti.

35. dakikada Coffie’nin pası ile rakip yarı alanda topla buluşan Erdoğan Yeşilyurt sol kanattan içe kat edip, ceza sahası dışı sol çaprazından sağ ayağı ile vuruşunu yaptı, top uzak köşeden 90’a gitti. Sivasspor 1-0 öne geçti.

44. dakikada Fiorentina atağında Gonzalez bonneventura ile verkaç yaparak ceza alanına girdi ve Kale sahası iç saha çaprazından sağ ayağı ile son anda vuruşunu yaptı. Top Ali Şaşalda’dan sekti, ardından meşin yuvarlağı önünde bulunan Arthur Ali Şaşal’ın solundan sol ayağıyla kayarak dokunuşunu yaptı ve ağları havalandırdı. Maçta 1-1’lik eşitlik sağlandı.

İlk yarıda başka tehlikeli atak olmadı ve ilk yarı 1-1Eşitlik ile sona erdi.

62. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mandragora ortayı yaptı, penaltı noktasında bulunan Milenkovic kafayı vurdu ve top kalecinin sağından ağlar ile buluştu. Skor 2-1 oldu.

74. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşunda, Erdoğan Yeşilyurt ortayı yaptı, ceza sahasında bulunan Appindangoye’nin kafa vuruşu dışarı gitti.

78. dakikada sol kanattan ortayı yapan Mandragora’nın topunu Goutas,kontrol etmek istedi fakat kendi ağlarına gönderdi ve Fiorentina 3-1 öne geçti.

81. Hakan Arslan, Mandragora yere düştükten sonra yaptığı hareketten dolayı hakem kırmızı kartını gösterdi.

89. Penaltı noktası üzerinde topu kontrol eden Castrovilli, ceza sahası dışına çıkıp sol çaprazdan, sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti skor 4-1 oldu.

Maçta başka pozisyon olmadı Fiorentina, Sivassporu 4-1 mağlup etti

Bakmadan Geçme