Silopili miniklerin hediyeleri İstanbul'dan

İstanbul Havalimanı güvenlik görevlilerinden Eren Baydeniz, Cudi dağı eteklerinde bulunan Babındak İlkokulu'nda okuyan miniklere hediye yolladı.

Silopili miniklerin hediyeleri İstanbul'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Cudi dağının eteklerinde bulunan Babındak ilkokulu 1.sınıfta okuyan miniklere, İstanbul Havalimanında güvenlik görevlisi olarak çalışan Eren Baydeniz tarafından hediye paketleri içerisinde hazırlanan kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Şırnak bölgesinde engellilere, öğrenciler ile yetim-öksüzlere yardım etkinlikleri ile bilinen eğitimci yardımsever iş kadını Semire Azizoğlu’nun aracılığı dağıtılan hediyeler Babındak köyü ilkokul 1.sınıf öğrencilerine tek tek verildi. Dağıtım sonrası duygularını ifade eden yardımsever iş kadını Azizoğlu, “Öncelikle Cudi dağı eteklerinde bulunan köy okulunda okuyan kardeşlerimizi düşünüp kırtasiye malzemelerini hediye paketleri içerisinde hazırlayıp yollayan Eren beye böylesi bir inceliği düşündükleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyor bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. “ dedi.

Verilen hediyeler ile miniklerimizin küçük kalplerini fethettiğini anlatan Babındak ilk Okulu Müdür Yardımcısı ile sınıf öğretmeni ,‘’Semire Azizoğlu hocamızın kurduğu gönül köprüsü sayesinde İstanbul'dan hediyeler göndererek minik çocuklarımızın gönüllerini fetheden Eren beye teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme