DAİB'ten ASKON Şırnak Şubeye ziyaret

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) genel başkanı ve beraberindeki heyet , Anadolu Aslanları İşadamları ASKON Şırnak şube başkanlığını ziyaret etti.

DAİB'ten ASKON Şırnak Şubeye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği DAİB genel Başkanı Ethem Tanrıverdi, DAİB Genel başkan yardımcısı İş insanı Süleyman Çağlı ve DAİB Silopi Temsilcisi Hüseyin Taşkın ile heyette bulunan DAİB yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Aslanları İşadamları derneği ASKON Şırnak şube başkanlığını ziyaret etti. 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Şırnak şube başkanlığında Şube başkanı Abdurrahman Kesik , ASKON Şırnak şube medya ve tanıtım başkanı Halil Coşkun Azizoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri gelen heyeti karşıladı.

ASKON şube başkanlığını ziyaret eden DAİB genel başkan yardımcısı ile yetkilileri ASKON yöneticileri ile bilgi alışverişinde bulundu.

ASKON Şırnak şube başkanı Abdurrahman Kesik, "Ülkemizin İhracat rakamlarını hep daha yükseklere çıkarma gayreti ve çalışmaları içerisinde olan DAİB’in bu üst düzeydeki ziyaretleri biz oldukça mutlu etmiştir.  Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunar ve bölgemize bu ziyaretlerin daha sıklıkta olmasını diliyorum." diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Bakmadan Geçme