Bir zamanlar terör yuvasıydı şimdi raket sesleri yankılanıyor

Şırnak'taki Cudi Cup Uluslararası Tenis Turnuvası başladı. Bakan Soylu, Cudi Dağı'nın terörden temizlendiğini hatırlatarak, "Raket sesleri yankılanıyor." dedi.

Bir zamanlar terör yuvasıydı şimdi raket sesleri yankılanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cudi Cup Uluslararası Tenis Turnuvası; Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) destek ve koordinasyonunda, Valilik, Belediye ve Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) işbirliğinde başladı. 

ŞÜ yerleşkesinde gerçekleştirilen ve 22 Mayıs'a kadar sürecek turnuvaya Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere'den 14 yaş ve altı 37'si kız 81 sporcu katıldı.

"ŞIRNAK'A HUZUR YAKIŞIYOR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, bir zamanlar terör yuvası olan Cudi Dağı'nın teröristlerden temizlenmesine işaret ederek, "Huzur, Şırnak'a çok yakışıyor. Cudi Dağı'nda raket sesleri yankılanıyor  Şırnak'ta düzenlenen, Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası'na; Türkiye, Rusya, Litvanya, Kazakistan, Tunus, Polonya, İran, Gürcistan ve İngiltere'den 14 yaş ve altı toplam 81 sporcu katılıyor." dedi. 

Bakmadan Geçme