Sinan Oğan, 'Saldırıya uğradık' dedi... Takipçileri 'görüntüler nerede?' diye sordu

Sinan Oğan, Diyarbakır Silvan'da, HDP'li olduğunu iddia ettiği kişilerce seçim otobüslerine saldırı düzenlendiğini savundu. Oğan'ın sosyal medya takipçileri de, saldırı görüntülerini sordu.

Sinan Oğan, 'Saldırıya uğradık' dedi... Takipçileri 'görüntüler nerede?' diye sordu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medya hesabı Twitter'da, Van dönüşünde, Diyarbakır Silvan'da seçim otobüslerine, HDP'li olduğunu iddia ettiği bir grup tarafından saldırıda bulunulduğunu paylaştı. 

"KEMAL BEY'İ DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLAYAN HDP'Yİ KINAYIN"

Kemal Kılıçdaroğlu destekçilerinden, HDP'ye kınama beklediklerini belirten Sinan Oğan, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Van’da seçim çalışmalarını tamamlayıp akşam üzeri Adıyaman’a geçmek için yola çıkan seçim otobüsümüz Silvan’da HDP’liler tarafından saldırıya uğradı. Normal şartlarda son dakika karar değiştirip uçak ile Ankara’ya dönmeseydik saldırıya uğrayan konvoyda biz de olacaktık. Çok şükür can kaybı ve yaralanan yok ama seçim otobüsümüz bir miktar hasar aldı. Otobüsümüzü durdurmaya çalıştılar ancak aracımız durmayarak kurulan saldırı barikatını yarıp geçti. Otobüsü Jandarma bölgesine çektik. Konvoy’da benim olduğumu zannedip saldırıldığını düşünüyoruz. Ortam gerilmesin diye aslında bu saldırıyı duyurmayacaktım. Ancak bir kısmı anonim ve trol hesaplardan bir kesim Erzurum’daki provokatif eylem üzerinden bizi yargılamaya çalışıyor ve akıllarınca “çekil baskısı yaratmak istiyorlar” Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri madem öyle hadi buyurun Kemal beyi desteklediklerini açıklayan HDP’yi de kınayın, bu saldırıyı da kınayın, bu saldırı sonrası tepkinizi sizi destekleyen HDP’ye de gösterin!"

TAKİPÇİLER: "GÖRÜNTÜLER NEREDE?"

Sinan Oğan'ın binlerce yorum alan tweet'ine, takipçileri tarafından, "Görüntüler nerede?" yorumu yapıldı. 
 

Bakmadan Geçme