Sevgi evlerindeki çocuklardan duygulandıran destek

Iğdır'da sevgi evlerinde kalan koruma altındaki çocuklar, biriktirdikleri paraları depremzedelere gönderdi.

Sevgi evlerindeki çocuklardan duygulandıran destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar ile Müdürlüğe bağlı çalışanlar, topladıkları 50 bin Lira parayı İl Müdürlüğüne teslim etti. İl Müdürlüğü yetkililerinin teslim aldığı para ile çocuklar için iç çamaşır ve giyim malzemesi alınarak deprem bölgesine gönderildi.

Çocukları davranışlarından dolayı tebrik eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hakan Uşma, "Iğdır Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak çocuklarımız koruma altındaki çocuklarımız ve tüm personelimizle birlikte 50 bin liralık bir bağışta bulunmak istedik. Bunu da deprem bölgesinde bulunan çocuklarımıza iç giyim ve giyim malzemesi olarak, çocuklarımızın fikirleri alınarak böyle bir yardım yapmak istedik. 50 bin liralık yardım, çocuklarımızın önderliğinde Müdürlüğümüz olarak Iğdır'da bulunan AFAD Müdürlüğümüze verildi." dedi.

AFAD İl Müdürlüğüne teslim eden çocuklar ve İl Müdürlüğü yetkilileri, daha sonra Iğdır Vali Yardımcısı Abdulkadir Şahin ile görüştü. Vali Yardımcısı Şahin, yapılan destekten dolayı çocuklara teşekkür ederek onlara kitap hediye etti.

Bakmadan Geçme