Şehit polis memuru Necati Aygün son yolculuğuna uğurlandı!

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde yaşanan patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün, memleketi Aydın'ın Çine ilçesinde toprağa verildi.

Şehit polis memuru Necati Aygün son yolculuğuna uğurlandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Necati Aygün'ün Türk bayrağına sarılı naaşı, Karakollar Mahallesi'nde yer alan babaevinden helallik alınmasının ardından mahalle camisine getirildi. Burada şehidin eşi Gülçimen Aygün, kardeşi Burçin Güzel, babası Mehmet Aygün şehidin tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi. Kılınan namazın ardından Bakan Soylu ve vatandaşlar, şehidin cenazesini omuzlayarak cenaze aracına bıraktı. Daha sonra şehidin naaşı, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Törene şehidin yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaş katıldı.

Bingöl'de Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde dün, mühimmat (anti tank) sevki sırasında yaşanan patlamada yaralanan ve hastaneye kaldırılan özel harekat polisleri Necati Aygün ve Birol İli, şehit oldu.

Bakmadan Geçme