Saraçhane'deki mitinge kaç kişi katıldı?

Bugün, Ekrem İmamoğlu ile ilgili hapis kararına karşı düzenlenen Saraçhane mitingine kaç kişinin katıldığı ile ilgili farklı kaynaklar farklı rakamlar bildirdi.

Saraçhane'deki mitinge kaç kişi katıldı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saraçhane mitingine kaç kişinin katıldığı merak konusu. Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis kararının ardından, bugün Saraçhane'de gerçekleştirilen mitinge kaç kişi katıldığına dair farklı kaynaklarda farklı bilgiler var.

İstanbul Emniyeti'nin bildirdiği rakama göre ise, mitinge 25 bin civarında kişi katıldı. 

Anadolu Ajansı başta olmak üzere, çok sayıda haber kaynağı da, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün bildirdiği 25 bin kişiyi, katılımcı sayısı olarak gösterdi. 

KARAMOLLAOĞLU MİTİNGE KATILMADI

Saraçhane'deki mitinge, altılı masa bileşenlerinin genel başkanları, Karamollaoğlu dışında eksiksiz katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanvekili Sabri Tekir, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İBB başkanlık binasına geldikten sonra Saraçhane'ye hareket ederken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise hastaneye gideceğini duyurarak programa katılamadı. 

Bakmadan Geçme