TURKOVAC için randevular yarın açılıyor

Yerli aşı TURKOVAC hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevuların yarın açılacağını duyurdu.

TURKOVAC için randevular yarın açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne gitti. Hatırlatma dozu olarak TURKOVAC aşısı yaptıran Bakan Koca, aşı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada, "Omicron varyantına karşı hatırlatma dozları önem kazanmıştır." diyen Bakan Koca, milyonlarca kişinin merakla beklediği yerli aşı TURKOVAC'ın ne zaman ve nerede uygulanacağını da duyurdu.

TURKOVAC UYGULAMASI YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR

Turkovac olmak isteyen vatandaşlar için randevular yarın açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yerli aşı Turkovac'ın yarından itibaren şehir hastanelerinde uygulama başlayacağını bildirdi.

TURKOVAC AŞISINA NASIL GÖNÜLLÜ OLUNUR?

Başvuru yapmak için öncelikle e-Nabız resmi sitesi veya mobil uygulamasına giriş yapınız. (enabiz.gov.tr) Ana sayfaya eklenen ‘Aşı Çalışması İçin Gönüllü Ol’ bölümüne tıklayarak ‘TURKOVAC’ veya ‘3. DOZ TURKOVAC’ seçeneklerinden birini seçiniz. Gönüllü olma başvurunuz otomatik olarak sisteme kaydedilip incelemeye alınacaktır.

Değerlendirmeler sonucunda katılımınız uygun görülürse, e-Nabız profilinizde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden size dönüş sağlanacaktır.

Bakmadan Geçme