Sahte doktor sonrası sahte psikolog skandalı!

Sahte doktor vakalarına bir yenisi Ordu'da eklendi.

Sahte doktor sonrası sahte psikolog skandalı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi´ne (CİMER) gelen bir ihbar üzerine E.E.´nin diploma ve izin belgesi bulunmadan psikoloji kliniği açarak hastaları tedavi ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği iddiasıyla hakkında adli soruşturma başlatılan E.E.'nin (44), `Bir Bilen Psikoloji´ adılı ofisinde faaliyet gösterdiği belirlendi. Yapılan incelemeler sonucunda işyerinin ruhsatsız ve vergi levhası olmadığı, şüphelinin diploması bulunmadığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü´nde ifade veren E.E., işlemlerinin ardından savcılığık kararıyla serbest bırakıldı. Şehirde katıldığı televizyon programlarında kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıtan E.E, ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddetti. Kendisinin sadece danışmanlık hizmeti verdiğini söylediği.

ESKİ KAYMAKAMI DA ZİYARET ETMİŞ ESKİ VALİYİ DE 

E.E.'nin, 4 Ekim 2018'de eski Altınordu İlçe Kaymakamı Niyazi Erten'i ziyaret ettiği tespit edildi. Kaymakamlığın internet sitesinde ziyarete dair bilgi ve fotoğraflı paylaşım yapıldığı görüldü. Paylaşımda, ''Bir Bilen Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi Kurucu Müdürü E.E. ve diğer yetkililer Kaymakam Erten´e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Erten, Kurucu Müdürü E.E.'den projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı" denildi. 

Ayrıca E.E.'nin, kurucusu olduğu öne sürülen Mutlu Yaşam Bilim Sanat Araştırma Derneği Başkanı unvanıyla eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'u da makamında ziyaret ettiği belirlendi.

Bakmadan Geçme